FANTASTISKA #Tystiklassen! Massor med kärlek och styrka till er! #Riseinsolidarity

RISEWOMEN&CHILDRENNär jag var en liten skit i skolan kunde jag vara mycket rädd för att gå dit, mobbning, stryk, glåpord var en del av varje elevs vardag. MEN vi behövde inte vara rädda att bli indragna på olika mörka ställen och bli våldtagna! Tafs, spö och tillmälen som hora ja - men det stannade där.

Jag kan inte föreställa mig den skräck om unga måste känna i dag - ni är så modiga i #tystiklassen!

Just i dagar av #Meetoo och #Tystiklassen - är det nästan pinsamt när "vänner av ordning" upprepar mantrat "Anmäl till polisen" - det är ett hån mot alla de kvinnor och barn som förföljts trakasserats misshandlats och i vissa fall utnyttjats våldtagits eller till och med blivit blivit mördade. Barn som blir sexuellt utnyttjade blir väldigt sällan trodda och vuxenvärlden sviker dem gång på gång! Jag och mina medsystrar är vuxna -  vi kan i viss mån hantera svin - dessa barn och unga blir knäckta för livet!


Jag beundrar initiativtagarna till #tystiklassen oerhört! Vilket mod! Håll ihop, låt er inte skrämmas eller tystas, men tro inte heller att vuxenvärlden kommer att stötta er när #Tystiklassen #Meeto börjar rinna ut i sanden! Ta hjälp av BRA vuxna som ni kan lita på - se tlll att er gärning aldrig glöms bort! Er hashtag är den viktigaste hittills! OCH NI HÄNGER INTE UT OFFREN! Ej heller förövare! Starkt och väldigt klokt! Ingen kan hota eller förminska eller känna igen de unga som berättar för er! Men NI måste ha några stöttepelare annars bryter ni ihop av alla förfärliga händelser och upplevelser!

Ni har plötsligt seglat upp som de smartaste i hela den här #Meetoprylen


KANSKE OCKSÅ DE MODIGASTE!

Ni borde få utmärkelser i Astrid Lindgrenanda! Ni kan förändra särskilt nu  när BRIS för längesedan kastat in handduken


Modiga tjejer står upp för skolelever


Skaffa er en advokat som står på er sida - jag vet bara en på rak arm och han är amerikan men han har advokatvänner även i Sverige!


Barnens inte djävulens advokat

STOP VIOLENCE NOW!P.S SVERIGE ÄR ETT PARADIS FÖR PEDOFILER OCH PSYKOPATER !

BILD nedan  föreställer filmkonvolutet till  "Män som´hatar kvinnor". Nomi Rapace som Salander i bakgrunden Michael Nyqvist (RIP), filmen bygger på Stieg Larsson enastående MilleniumtrilogiSTIEG LARSSON 1954-2004  (RIP)

 

Bilden nedan är från ett P1reportage om ni nu minns sexualsadisten Göran Lindbergs öden och äventyr? Han deltog i sadistiska gangbangs av unga med jämnåriga sjuka mäktiga män och kvinnor!

Han var del ett gigantisk näteverk av mäktiga män men polisen/media/offer tystades snabbt ner.


Av POLITIKER!

#Andjusticeforall


STANDUPFORCHILDREN! RISEWOMEN&CHILDREN #Tystiklassen#Meeto#riseiinsolidarity!


RISE CHILDREN OF THE WORLD