Med anledning av tidningen Vecko-Revyns i grunden fantastiska upprop: "NU DJÄVLAR SÄTTER VI DIT DEM" måste jag göra ett blogginlägg.

De uppmanar unga kvinnor att att anmäla män som kränker, trakasserar  och våldtar.  Gör inte det!  Hjälp kvinnan/barnet ifrån de som gör det men släpa dem inte till polisen som ändå inte har resurser att hjälpa dem!

Alla ni kvinnor och barn som varit/ är/ utsatta! Håll ihop stötta/Hitta en vuxen ni litar på! Hjälp varandra! Men  lura inte unga kvinnor/barn att via Vecko-Revyn eller på annat sätt verkligen anmäla sina förövare om ni inte har en plan för hur ni ska skydda dem resten av  livet och vad som komma skall..

  World vorst crime

Ni kommer skapa en förhoppning hos dem och hos deras föräldrar!  När man inser att själva samhällssystemet i Sverige är byggt för att krossa oss även juridiskt så faller de flesta av oss och  landar hårt!

DET FINNS INGA RESURSER ATT HJÄLPA ER SOM HAR CIVILKURAGE! TVÄRTOM! DET FINNS INGEN RÄTTVISA FÖR KVINNOR OCH BARN! HJÄLP DE HÄR TJEJERNA PÅ ANDRA SÄTT! MEN ATT UPPMANA TILL ANMÄLAN ÄR ATT GÖRA KVINNORNA EN BJÖRNTJÄNST! Läs Katarina Vennstam, Christina Wahldén, Caroline Engvall, Maria Sveland, ... 

GUTS OVER FEAR 

Övergrepp mot kvinnor/barn  i Sverige är inget hatbrott enligt svensk lag!

 Det säger en del! Liksom att Barnkonventionen inte är lag här!

Ni vet liksom den cyniker som jag blivit, polisen vet, advokaterna vet, barn och kvinnorättsaktivisterna vet  liksom åklagare  att förhör och eventuell rättegång blir långt mer plågsamma än själva brottet! Elisabeth Friis, Lena Feuk, Louise Bjurwill (frid över ditt minne) kan berätta att traumat är större när de ska fråntas ALL heder i en rättssal!

Vittna aldrig om ni sett annat våld heller.

MOCKINGBIRD ENIMEN 


MOTÖRHEAD FOREVER 

Our classstruggle must be directed against power not against ourselves. RISE PEOPLE!

RISE PEOPLE 2 

 

OneWOMENBillionRising 


Lyssna på Medierna i P1. Lyssna på deras dokumentärer om ofattbara brott mot kvinnor och barn som maktens män aldrig behöver ställas till försvars för!

Lyssna på Daniel Velascos serier i Sveriges Radio play om "Den fastspända flickan"

Fy fan vilka tunga reportrar ni har! Vilket mod! Vilka svar och motfrågor mot mediechefer som är sämre på att hyckla än politiker.  THERESE ROSENVINGE! DU ÄR EN SUPERSTAR!

Det är FRUKTANSVÄRT svårt att vara på kvinnornas/barnens  sida överhuvudtaget och i Sverige framförallt. Patrik Sjöberg blev HÅNAD när han berättade om år av övergrepp inom friidrotten - mobbning, övergepp, misshandel - var mans rätt! Överallt! 

  Amineh Kakabaveh – om hedersförtryck, peshmerga och Vänsterpartiet

Ja vi har en svensk tystnadskultur OCH hederskultur - gentemot kvinnor och barn! Kända eller okända - de ska ta emot, allt enligt principen "sug, håll käften & svälj!

Jag antar att ni som modigt vågar berätta kan komma att få betala ett högt pris! Det fick ju exempelvis X (nedan) göra när hon kommenterade att Rix Morgonzoo definitivt gjorde ett pedofilt direktsänt radioinslag och Laila Bagge (ja just hornprydd är hon den kvinnan ) och Roger Nordin låtsades som om det var normalt. X slutade i programmet - heders! Må det inte drabba hennes karriär.. 

ATT NORMALISERA PEDOFILI


MOBBA HÅNA FÖRNEDRA 


  HELL IS FOR CHILDREN


RISE WOMEN&CHILDREN 


MONSTER OCH ANNAT 


RISE PEOPLE! 


EN DAG PÅ HYRESGÄSTFÖRENINGEN 


MÄN SOM GILLAR KVINNOR


KVINNORSOMHATARKVINNOR 


TILL MINA BARN VAD SOM ÄN HÄNDER