Del 1

Det är något jag måste berätta och eftersom min blogg är det enda forum jag har får det bli här. Jag måste berätta om min bakgrund som skribent, inte för att förhäva mej och tala om hur duktig jag är - utan  för att ni ska förstå hur en enda person kan krossa, inte bara människoliv i stort - utan också strypa andra människors möjligheter att berätta/skriva om orättvisor, misshandel, förtryck och korruption.

 Att denne man just nu jobbar för högtryck för att inte jag ska kunna upplysa mina grannar här i Sundbyberg om hur makteliten river, skövlar och slaktar såväl välfärd, som natur och allmännytta. Hur ALLT ska privatiseras, LSS boenden, äldrevården, hemtjänst, dagis...ja man måste ju tänka på aktieägarna/riskkapitalisterna i vinster i välfärden företagen! (Att Stockholms läns landsting styrs och länge har gjort det av de största politiska klåparna i modern tid - de som ligger bakom praktfiaskot Nya Karolinska - underlättar inte heller precis för oss Sumpanbor)

 Sumpanpolitikers profitstinna bygghybris är ingen hemlighet - men eftersom fullmäktigebesluten fattas så diskret och förmedlas lika diskret av lokalmedia att knappt ingen känner till dem - så är det jag som vill berätta som ska tystas. Till varje pris!

Vänliga Småstaden Sundbyberg - det var då det!

Jag har bott här i 30 år - jag älskar Sundbyberg - men nu vill jag bara härifrån och det lär väl gå ganska fort (som han sa Bagheera) om psykopaten - som också är Sundbybergare - får som han vill.  Det Sumpan jag älskade finns inte kvar längre! Det är så förfulat, så sönderbyggt och välfärden för de redan mest utsatta raseras i väldig fart. När jag i ett tidigt blogginlägg skämtade om att vi som snart blir bostadslösa kanske kan tälta vid Lötsjön - fattade jag inte att också det kommer bli omöjligt eftersom så gott som all mark runt omkring denna vackra sjö kommer att bebyggas/privatiseras (Ja ni kan väl alla turer runt Råstasjön i Solna?).

Man kallar såna här män (oftast handlar det om män men det finns djävulska kvinnor också) lite coolt för "stalkers". Mannen jag ska berätta om är ingen "stalker" -  han är en tvättäkta ond datorkunnig psykopat som hatar och föraktar kvinnor mer än kanske någon annan (nu levande) man.

Så om ni orkar fortsätta läsa så ska jag försöka få er att förstå. Det svåra med att förklara är att psykopaterna är så extremt manipulerande och skickliga på det de gör. Likt grovt kriminella har de redan uttänkta strategier för sin ondska och för hur de ska svartmåla sina offer. Det är lätt att tro att det i själva verket är offret som är galen. Vilket ju psykopaten vet. Man kan kalla det en form av modern häxbränning.

Fortsättning följer....