NÄR FÖRVALTAREN BLEV SUMPANS MJÖLKKO 

Vårt Kommunalt ägda Bostadsföretag Förvaltaren skall värna Hyresrätten.  Tyvärr ägs de av Sundbybergs Stad, som i sin tur ägs av politiker, Aktieägare, Näringsidkare...You name it -  HAR - på ett fullkomligt lagvidrigt sätt - skrivit kontrakt för Matvarubutiken MatRebellerna i Hallonbergens centrum där ALL KONKURRERANDE VERKSAMHET FÖRBJUDS och dessutom så ges förmånstagaren Matrebellerna två års veckovisa Helsidesannonser i lokaltidningen MittISundbyberg.

Det är ju ett enormt värde för tidningen för att inte tala om värdet för Matrebellerna som har Monopol på livsmedelsförsäljning. 

  Jag Skriver För Er 

Detta är  utdrag ur kontraktet som jag begärde ut från Förvaltaren bara dagar innan Makten  i Sundbyberg beslutat att lämna över alla offentliga handlingar till den nya ägaren Balder!

Därmed hade detta synnerligen otäcka kontrakt för alltid försvunnit.

 

Dokumenten  skickades med ett försättsblad undertecknat av Förvaltarens VD själv, det var för att förklara att vissa strykningar hade gjorts som räknades som typ affärshemligheter så allt som rörde hyran och rabatterna var struket.

 Ärligt talat så tror jag inte Förvaltarens VD  hade mycket att välja på! I den här stan får man sparken om man inte gör som pappa makten vill

 

Däremot syns det uttryckligen att alla konkurrens är förbjuden (inte konstigt det ekar tomt i alla lokaler i Hallonbergens år efter år) och det står uttryckligen om TVÅ års veckovisa helsidor i lokaltidningen som Förvaltaren bjuder Matrebellerna på när kontraktet skrevs (tror det var 2013). Med tanke på att en helsidesannons kostar 25 000 kr så är det ju som att ge 2,5 miljoner kronor till Matrebellerna.

Jag lider med Orient Livs, som Förvaltaren utövat maktmissbruk mot och drivit till ruinens brant..

Mitti SBG hade en artikel om honom där han sa att han trodde kontraktet med Matrebellerna innehöll förbud mot konkurrerande verksamhet och att det är därför de tvingat in honom i en lokal som är mindre än 100 m2 vilket med  motiveringen att de tänkt flytta entrén i Hallonbergen C - så att den skulle gå genom hans dåvarande butik.

 

Något som självklart aldrig hände för det var bara en ursäkt för att få bort honom från hans typ 400 m2 lokal så att Förvaltaren kunde leva upp till sitt sanslöst Korrupta kontrakt med Matrebellerna.

 

Senil & Arisk  #SannaCarlstedt

Intressant är att Just MITTI Sundbyberg får en helsidesannons i veckan - bekostad av skattebetalarna i Sundbyberg!

 Undrar om samma deal är gjord för Hemköp i Rissne Centrum, jag var korkad nog att inte begära ut handlingarna innan det var försent. Många rykten säger att det är så.

 

Konkurrenslagsstiftningen någon?

  Det Dödliga Våldet i Sundbybergs Stadshus 

 


 

Den 9 September är det val!