#RAGNARÖK SNÄLLA UPPDRAG GRANSKNING HJÄLP OSS! SUMPANBORNA RÖVKNULLAS FRÅN BÅDE HÖGER,VÄNSTER & MITTEMELLAN! KOM IHÅG: POLITIKER ÄR INTE RASISTER DE HATAR HELA UNDERKLASSEN LIKA MYCKET!

VAL 2018 SUNDBYBERG


 Omfattande #Valfusk i Kommunal & landstingsval, medger #Länsstyrelsen i @svtnyheter ABC  VALFUSK I KOMMUNALVALET Innebär det att det finns en chans? ViiSundbyberg  @gronblatt  @MickeT  @mp_sundbyberg @KDSundbyberg @Mittisthlm jonasnygren, Sundbybergslokalparti

Länken nedan, har som av en ren händelse plockats bort från SumpanPolitikernas Husorgan"MittISundbyberg. Nu fattar varför om ni läser mina tidigare blogginlägg....De borde inte ens få ha Tidningsutgivartillstånd....

#CENSUR

https://mitti.se/nyheter/bostad/utforsaljning-hyresgaster-rissne/?omrade=sundbyberg 

SENIL & ARISK Sanna Carlstedt

Tack & Lov för Vi I Sundbyberg!

NÄR FÖRVALTAREN BLEV SUMPANS MJÖLKO 

 


Kommunfullmäktige sa ja till bytesaffären i maj 2015. I morgon torsdag ska bytet verkställas.

De 170 lägenheterna på Rissneleden är en del i ett större stadsutvecklingsprojekt i Hallonbergen, som initierades av ett tidigare S-lett styre. På måndag ska kommunfullmäktige ta ställning till en detaljplan för bland annat 770 bostäder intill stadshuset.#VI I SUNDBYBERGSvårt att läsa? Det är det som är meningen...Sundbybergs Kommunalfullmäktige har nio dagar FÖRE VALET sagt upp Hyresgästföreningens Boendeinflytande med Kommunala Fastighetsbolaget Förvaltaren!
FÅR MAN ENS GÖRA SÅ? Jag vet att Hyresgästföreningens Jonas Nygren (S) brinner av iver över att få sälja ut såväl Allmännyttan  som Välfärden, men hur kan detta få hända? #UPPDRAG GRANSKNING! Det är dags nu!

Nu Är Moderathäxan från Sundbyberg Josefin Malmqvist Invald i Riksdagen...Vojne, vojne, måste va tufft för Micke T som lobbade så hårt för att bli av med Anna Kinberg-Batra Som Moderaternas partiledare. I Sumpan är vi så lyckliga - citerar ur "Vi I Sundbyberg".
"Kommunen ska inte finansiera att någon sitter hemma och dricker."

En rolig detalj. 2010 när Eriksson började som i .så hade M 32% & Trump Jr som Micke gillar att kallas,  var han 24 år. Nu är han 32 år och M har 24% . e inte dumma i hela huvudet trots att du e bästis med

När Hyresgästföreningens förbundschef J fumlade bort det 94 åriga Styret i Sumpan så gick han till Eriksson AKA Trump JR & sa:"Ska vi ta & styra ihop, vi slipper småpartierna & kan Bebygga Norra Kymlinge, jag e sjukt sugen på o bli , drygar ut kassan...Att dryga ut kassan som PRCHEF på Scouterna räcker inte långt.

KLASSFÖRAKT AV ÅSA LINDERBORG 


PUBLIC SERVICE P1 


DET DÖDLIGA VÅLDET I SUMPANS STADSHUS 

Av Censurmässiga skäl är det svårt att öppna den länk på Sundbybergs Stads egen Hemsida - som förklarar varför den BlåGröna rörans, moderaten Micke T Eriksson - valde att ge Stadsdirektören Helén Eriksson-Elf sex miljoner i avgångsvederlag . Det vore ju förskräckligt om den Arma kvinnan drev hans mobbning & Kränkningar i Arbetsmiljödomstolen. Hans Karriär stod på SPEL! Speciellt när han låtsas utåt sett, stötta medarbetare i Stadshuset som utsatts för kränkande behandling!

Medarbetare utsatta för kränkande särbehandling och mobbning av förtroendevald politiker (En fullständig rapport finns att läsa i stadens diarium)."Det var i september som ett antal medarbetare vände sig till stadsdirektören och berättade att de blivit utsatta för kränkande särbehandling av ett kommunalråd. Stadsdirektören gav genast en extern oberoende konsult i uppdrag att genomföra en arbetsmiljöutredning. Konsulten har presenterat en sammanfattning av sin granskning, bland annat vid ett extrainsatt sammanträde i kommunstyrelsen. En fullständig rapport lämnades sedan, som finns att läsa i stadens diarium.

Utredningen konstaterar att uppgifterna om kränkande särbehandling är sanningsenliga och att de ägt rum vid ett flertal tillfällen under en längre tid. Utredningen konstaterar vidare att det förekommit mobbning, en allvarligare form av kränkande särbehandling, som ägt rum under längre tid och är att anse som en särskilt allvarlig form av kränkande särbehandling.

− Medarbetarna som står bakom anmälan har haft en väldigt svår situation under en längre tid, och det har förstås varit en stor anspänning för dem även under utredningen. Vi har haft tät kontakt med dem under hela tiden, och stöttat dem så mycket vi bara har kunnat, säger Stadsdirektör Helén Eriksson-Elf. Medarbetarna känner stor lättnad och har ställt sig bakom ett gemensamt uttalande:

”Det har varit en svår och sorgesam process. Utredningen ger oss bekräftelse och upprättelse, och äntligen blir det ett slut på de kränkningar och den mobbning som vi och andra har tvingats utstå. Vi är också tacksamma för det stöd som vi har fått från stadsdirektören, vice stadsdirektören, personalavdelningen och många, många kollegor. Tack, alla som har stöttat oss!”


Vårt Kommunalt ägda Bostadsföretag Förvaltaren skall värna Hyresrätten.  Tyvärr ägs de av Sundbybergs Stad, som i sin tur ägs av politiker, Aktieägare, Näringsidkare...You name it -  HAR - på ett fullkomligt lagvidrigt sätt - skrivit kontrakt för Matvarubutiken MatRebellerna i Hallonbergens centrum där ALL KONKURRERANDE VERKSAMHET FÖRBJUDS och dessutom så ges förmånstagaren Matrebellerna två års veckovisa Helsidesannonser i lokaltidningen MittISundbyberg.


Det är ju ett enormt värde för tidningen för att inte tala om värdet för Matrebellerna som har Monopol på livsmedelsförsäljning. 

Jag lider med Orient Livs, som Förvaltaren utövat maktmissbruk mot och drivit till ruinens brant..

Mitti SBG hade en artikel om honom där han sa att han trodde kontraktet med Matrebellerna innehöll förbud mot konkurrerande verksamhet och att det är därför de tvingat in honom i en lokal som är mindre än 100 m2 vilket med  motiveringen att de tänkt flytta entrén i Hallonbergen C - så att den skulle gå genom hans dåvarande butik. Något som självklart aldrig hände för det var bara en ursäkt för att få bort honom från hans typ 400 m2 lokal så att Förvaltaren kunde leva upp till sitt sanslöst Korrupta kontrakt med Matrebellerna. Intressant är att Just MITTI Sundbyberg får en helsidesannons i veckan - bekostad av skattebetalarna i Sundbyberg! Undrar om samma deal är gjord för Hemköp i Rissne Centrum, jag var korkad nog att inte begära ut handlingarna innan det var försent. Många rykten säger att det är så.

Kära Grannar & Sumpanbor! Den 9 september är ett ödesval för Sundbyberg! Detaljplanerna för vår Stads alla Centrum tas under nästa mandatperiod. Vi som bor i Hallonbergen & Rissne har vackert fått se på när de sålt ut oss till det mycket tveksamma byggföretaget Balder - och Hyresgästföreningens Förbundschef Jona(S) Nygren - kämpar hårt för att Allmännyttan och välfärden ska slaktas - tillsammans med övriga skitnödiga Sundbybergspolitiker.

RISSNE,AIK & POLITIK 


I en rasande fart har inte bara Sverige, utan också Sumpans politiker drabbats av hybris, byggpanik, girighet & galenskap.  Den forna så stolta Arbetarstaden Sundbyberg har utvecklats till Centrum för Herrskap och Giriga Psykopater. Tjänstefolket  - alla som tillhör Underklassen - ska bort! (Arbetarklass? Vad är det? Finns inte på kartan...kalla oss Slavar det är ett bättre ord).

Jag är tacksam att jag genom mina grannar här i Rissne fick kännedom om att det FINNS ett Parti som kan rädda Sumpan från undergång & det är SLP - Sundbybergs Lokala Parti. Nu ska jag berätta varför jag ska rösta på SLP i Kommunalvalet och varför jag råder er att göra detsamma!


Minns ni att jag nämnde i Bloggen tidigare att Miljöpartiet i Sumpan, tillsammans med Infrastrukturminister Peter Eriksson i Regeringen (MP) sett till att Radartornet  i  Bromma, Golfbollen ska flyttas?  För att de ville bygga högre hus i Sundbyberg?

Det vill de så det värker - men inte ens jag i mina värsta mardrömmar hade förstått att de planerar för total Ragnarök. Nu fattar man vad textraden "Se Sundbyberg & Sedan dö" innebär. I centrala Sundbyberg har det hela tiden sagts att husen ska vara max fem våningar höga, men som vanligt när politiker snackar är det bara BULLSHIT! Bara en sån sak som att Pendeltågsperrongerna läggs i Solna mellan ICA MAXI och Swedbank och att det stationshus som ändå ska bli kvar på Sundbybergssidan - ska bli så stort att det med sina föreslagna 14 våningar går som en mur mot Solna från Hemköpshuset ända till IKANO-huset!

Det föreslås 10 våningshus runt Marabouparken och istället för ett snitt på 5 våningar höga hus ser det ut att hamna på hela sju våningar!

Det förändrar förstås totalt bilden av den vackra plats, vi en gång kallade den mysiga, puttriga småstaden Sundbyberg.

 Alla riksdagspartierna i kommunen (utom SD och SLP) ger därmed alla Sundbybergsbor en käftsmäll och driver istället Byggherrarnas och Riksdagsstrategerna inom respektive partiers tillväxtHETS - och bryr sig inte ett smack om att Sundbyberg redan med råge är Sveriges mest tätbefolkade stad. 

Det finns 23 000 bostäder i Sundbyberg idag. Den nya översiktsplanen som alla riksdagspartier i kommunen klubbade igenom i våras innehåller planer på ytterligare 23 000 nya bostäder redan till år 2030. 

 Det är naturligtvis helt orealistiskt att det ens skulle vara möjligt att bygga så mycket men ändå så är det den som nu ligger till grund för samtliga planer i kommunhuset.

 I SVERIGES TILL YTAN MINSTA STAD! 8,79 km² Wikipedia

Som lyckats få med TVÅ #NoGoZoner  på Sverigekartan: Rissne och Hallonbergen. Som om det inte räckte, anser Stockholmspolisen att den blå linjen, från Rissne till Hjulsta, är en av Stockholms farligaste T-Banelinjer!  Bra Jobbat GrönBlått Sundbyberg!

På en rak fråga fick alla partier skriva ned hur många invånare de ville se i kommunen år 2030.  (SD var ej närvarande). Det här blev resultatet:

 Listat i Vansinnesordning:

Moderaterna: 90 000 invånare till år 2030

Miljöpartiet: 80 000

Centerpartiet: 80 000

Socialdemokraterna: 70 000

Vänsterpartiet: 70 000

Liberalerna: 65 000

Kristdemokraterna: 65000

Sundbybergs Lokalparti: 60 000 Från vansinniga 90 000 invånare från kommunens nuvarande ledande politiker i Nya Moderaterna till mer humana men ändå sanslöst många i Byggkraschens tidevarv , 60 000 i SLP!


Arbetsmiljöverket har särskilt granskat Sundbybergs Stad och framförallt  Moderaten  Josefin Malmqvists  "Social och arbetsmarknadsnämnd". De har haft nästan 50% personalomsättning och väldigt hög sjukfrånvaro, Moderaterna har gett avgångsvederlag till flera chefer som vägrat gå med på Moderaternas linje att sluta ge socialbidrag till behövande, därför att de inte vill se stans invånare gå under av fattigdom och misär. Men det är klart - ska man pynta miljoner till all personal man förnedrar och kränker i Stadshuset, lär det ju fattas en del i Välfärdskassan.


Ja vi vet ju alla hur Moderaterna i Sumpan skryter om att vi som bor här är mindre "Bidragsberoende" än vi varit tidigare. De glömmer att berätta att Sundbyberg ligger under den av Regeringen föreslagna riksnormen för Socialbidrag - vilket är det synnerligen blygsamma 3400:- i månaden för en vuxen EFTER att Hyra & El är betalt.

DET GÅR INTE ATT LEVA PÅ SOC!  De Grönblåa politikerna i Sumpan  glömmer också att berätta att vi som bor i Nogozonerna Rissne & Hallonbergen i många fall svälter. Hur våra liv ter sej är avhängigt av Svenska Kyrkans & Frälsningsarmens resurser och i den mån de finns -  generösa vänner och släktingar. Vänner som är personliga assistenter eller arbetar på Hemtjänsten berättar om gamla och sjuka som de tar med sej bröd, mjölk och smör till - därför att deras klienter långsamt dör av näringsbrist!

 Med tanke på de löner dessa stackars Slavar uppbär är det inget annat än skamligt att den så kallade Humanitära Staten Sverige - låter sitt eget folk svälta ihjäl! Sosseland - vad blev det av dej?

En Pappa i Sundbyberg som misshandlade sitt barn, anmälde barnets mamma till Socialtjänsten, varvid barnet LVU:ades  - FRÅN MAMMAN!  Maktmissbruk, vanvård, fattigdom, hybris, bygghysteri... Numera när någon frågar säger jag inte att jag är Svensk, jag skäms så ohyggligt över detta land!

Ytterst är det Kommunstyrelsens Ordförande som ansvarar för allt med arbetsmiljön i Sundbybergs Stadshus och för Sumpans invånares välbefinnande.   Moderaten Micke T Eriksson, knappt fyllda 30 och redan en fullfjädrad Psykopat och Puppet!

Annika Sundbaum-Melin (sumpanforever.bloggonline.se)

 #Källor: Sundbybergs Stads Diarium, Lokaltidningarna MITTISundbyberg  & VI I Sundbyberg.

För mer information om Sundbybergs Lokalparti : SLP 

Kände ni som jag? Att Allt inte gick rätt till i ##VAL2018 Bonusläsning för er som orkar! Vi måste stå ut med Micke T, Sossarna & ev oxå SD - en mandatperiod till. Överlever Sumpan det så hoppas jag att ni ALLA röstar Sundbybergs lokalparti nästa val!

UPP TILL KAMP

Sundbybergs Lokalparti väntar på sluträkningen på val.se
Flera konstigheter har skett.
Här är några, alla våra valaffischer i centrala sundbyberg har tagits ned av någon utomstående och utan vår tillåtelse, det är egenmäktigt förfarande/stöld. Vi har polistillstånd att ha dem uppe till och med söndag. 

Vad gäller valet så är det värsta att alla våra valsedlar plötsligt försvann i den mest använda förtidsröstlokalen Signalfabriken i Centrala Sundbyberg, det gjorde att många som funderat på SLP inte kunde välja våra valsedlar. Valsedlarna försvann plötsligt och det var många så där har troligtvis någon helt enkelt tagit en stor bunt när de röstade.
Såg med egna ögon hur en från Alternativ för sverige gick fram till valsedelboxarna och helt enkelt flyttade alla AFS valsedlar så de hamnade längst fram helt utan att någon av valförrättarna reagerade. 


I Rissne blev förstagångsväljare utkörda ur lokalen för att de i kön stoppade ned SLP valsedlar i kuverten istället för bakom röstskynket. Det var många som gjorde så men inga andra blev någonsin utkörda från röstningen på grund av detta. 

Det som också hänt men som bör rättas till av Länsstyrelsen är att Sex Valdistrikt lagt SLP rösterna bland ”övriga” istället för i ”SLP” räkningen. Dessutom är det väldigt många röster som hamnat bland ogiltiga över 200 (jfr föregående års utfall som bara blev någon handfull ogiltiga).
Det är tex personer som kryssat flera personer och det hände många som röstade på oss för vi hade flera som sa att de gjort det efter att de kom ut från röstningslokalen. Dessa ska av länsstyrelsen också räknas som röster på SLP. 

En annan grej som hände i Rissne var att Sossarna sa till våra valarbetare att de inte fick sätta upp vår SLP flagga i Rissne centrum.
Hon sa det som att det var en lagregel men det var en överenskommelse riksdagspartierna i kommunen gjort där vi varken blivit tillfrågade eller gått med på något sådant (de gjorde det för de hade ont om folk och inte kunde kampanja i centrum samtidigt som de hade folk i vallokalerna. Vi hade 4 gånger fler valarbetare än övriga partier tex i Rissne).

I centrala Sundbyberg fick Sundbybergs Lokalparti ändå en toppnotering på 4,2% och i Rissne låg SLP på 3,9% i flera valdistrikt.
Med tanke på hur de etablerade riksdagspartierna aktivt motverkat oss, med tanke på att vi hade 0 kr i skattefinansiering, till skillnad från övriga partiers miljonstöd från kommunen, vi hade ingen avlönad valarbetare, till skillnad från alla andra partier som till sin hjälp hade såväl arvoderade gruppledare samt  politiska sekreterare så har vi gjort ett jättebra jobb. 
UPP TILL KAMP SUMPANBOR!