Bild av Skådespelare & Skapare av den fantastiska filmen "TårtGeneralen" - mer info längre ner!


Kära Sumpanbor!

Den 9 september är ett ödesval för Sundbyberg!

Detaljplanerna för vår Stads alla Centrum tas under nästa mandatperiod.

Vi som bor i Hallonbergen & Rissne har vackert fått se på när de sålt ut oss till det mycket tveksamma byggföretaget Balder - och Hyresgästföreningens Förbundschef Jona(S) Nygren - kämpar hårt för att Allmännyttan och välfärden ska slaktas - tillsammans med övriga skitnödiga Sundbybergspolitiker.

Mitt förakt för Politiker är så stort att jag kommer rösta blankt i Riksdags & Landstingsvalet om mindre än en månad. Sedan jag startade denna Blogg 2017 för att försöka rädda min gård i Rissne från utförsäljning till privata Byggherrar har jag hotats, hatats & förtalats från såväl Hyresgästföreningen som från Lokala Politiker - att jag tackar Gud för att jag är Polare med de S.K Kriminella gängen här i #RissneÄger.

Jag sätter ALDRIG min fot i Centrala Sundbyberg utan min hund Cujo eller min likaledes orädde son. Länge har jag känt att om minsta chans funnits hade jag lämnat den stad där jag bott i 30 år. Jag har älskat Sumpan, skrivit böcker som utspelar sej här, "Singel i Sumpan (Norstedts), Sambo i Sumpan (Norstedts) & "Sumpan Forever" (Bilda).


Blott En Dag #FreddieWadling


Men i en rasande fart har inte bara Sverige, utan också Sumpans politiker drabbats av hybris, byggpanik, girighet & galenskap.  Den forna så stolta Arbetarstaden Sundbyberg har utvecklats till Centrum för Herrskap och Giriga Psykopater. Tjänstefolket  - alla som tillhör Underklassen - ska bort! (Arbetarklass? Vad är det? Finns inte på kartan...kalla oss Slavar det är ett bättre ord).

Jag är tacksam att jag genom mina grannar här i #RissneÄger fick kännedom om att det FINNS ett Parti som kan rädda Sumpan från undergång & det är SLP - Sundbybergs Lokala Parti.

Nu ska jag berätta varför jag ska rösta på SLP i Kommunalvalet och varför jag råder er att göra detsamma!

Minns ni att jag nämnde i Bloggen tidigare att Miljöpartiet i Sumpan, tillsammans med Infrastrukturminister Peter Eriksson i Regeringen (MP) sett till att Radartornet  i  Bromma, Golfbollen ska flyttas?

För att de ville bygga högre hus i Sundbyberg?

Det vill de så det värker - men inte ens jag i mina värsta mardrömmar hade förstått att de planerar för total Ragnarök. Nu fattar man vad textraden "Se Sundbyberg & Sedan dö" innebär.

I centrala Sundbyberg har det hela tiden sagts att husen ska vara max fem våningar höga, men som vanligt när politiker snackar är det bara BULLSHIT!

 Bara en sån sak som att Pendeltågsperrongerna läggs i Solna mellan ICA MAXI och Swedbank och att det stationshus som ändå ska bli kvar på Sundbybergssidan - ska bli så stort att det med sina föreslagna 14 våningar går som en mur mot Solna från Hemköpshuset ända till IKANO-huset!

 Det föreslås 10 våningshus runt Marabouparken och istället för ett snitt på 5 våningar höga hus ser det ut att hamna på hela sju våningar!

Det förändrar förstås totalt bilden av den vackra plats, vi en gång kallade den mysiga, puttriga småstaden Sundbyberg.

 Alla riksdagspartierna i kommunen (utom SD och SLP) ger därmed alla Sundbybergsbor en käftsmäll och driver istället Byggherrarnas och Riksdagsstrategerna inom respektive partiers tillväxtHETS - och bryr sig inte ett smack om att Sundbyberg redan med råge är Sveriges mest tätbefolkade stad.  Det finns 23 000 bostäder i Sundbyberg idag. Den nya översiktsplanen som alla riksdagspartier i kommunen klubbade igenom i våras innehåller planer på ytterligare 23 000 nya bostäder redan till år 2030. 

 Det är naturligtvis helt orealistiskt att det ens skulle vara möjligt att bygga så mycket men ändå så är det den som nu ligger till grund för samtliga planer i kommunhuset.

 I SVERIGES TILL YTAN MINSTA STAD! 8,79 km² Wikipedia

Som lyckats få med TVÅ #NogoZoner  på Sverigekartan: Rissne och Hallonbergen. Som om det inte räckte, anser Stockholmspolisen att den blå linjen, från Rissne till Hjulsta, är en av Stockholms farligaste T-Banelinjer!  Bra Jobbat GrönBlått Sundbyberg!

 På en rak fråga fick alla partier skriva ned hur många invånare de ville se i kommunen år 2030.  (SD var ej närvarande). Det här blev resultatet:

 Listat i Vansinnesordning:

Moderaterna: 90 000 invånare till år 2030

Miljöpartiet: 80 000

Centerpartiet: 80 000

Socialdemokraterna: 70 000

Vänsterpartiet: 70 000

Liberalerna: 65 000

Kristdemokraterna: 65000

Sundbybergs Lokalparti: 60 000

 Snacka om Ödesval Sundbybergare!

 Från vansinniga 90 000 invånare från kommunens nuvarande ledande politiker i Nya Moderaterna till mer humana men ändå sanslöst många i Byggkraschens tidevarv i SLP!

Vidare - NU vet vi varför Moderaten Micke T Eriksson - valde att ge Stadsdelsdirektören två avgångslöner i vederlag  för att hon INTE skulle driva process mot onom i ArbetsmarknadsDomstolen:
https://www.sundbyberg.se/kommun-politik/aktuellt-och-evenemang/nyhetsarkiv/nyheter/2017-12-06-medarbetare-utsatta-for-krankande-sarbehandling-och-mobbning-av-fortroendevald-politiker.html

Självaste  Kommunstyrelseordföranden Mikael T Eriksson ljuger öppet och ägnar sig åt förtal och härskartekniker (Blogginnehavaren är drabbad, jag vet precis, lika illasinnade är CP i Sumpan).  

Han fick Stadsdirektören att bryta samman hon var sjukskriven i flera månader. Sen sa hen plötsligt upp sig mitt under sjukskrivningen när det blev klart att hen får två årslöner, runt sex mille, av skattebetalarnas pengar för att INTE driva arbetsmiljöprocess mot Micke T Eriksson (trots att hens avtal bara gav hen rätt till sex månaders avgångsvederlag vid egen uppsägning)

Härligt det är när Skattepengar läggs på att tysta en person som ett Politikerkräk har kränkt, förnedrat & krossat!

Såvitt jag minns det hela var det fyra eller fem chefer i Stadshuset som fick gå under Charmknutten Jona(S) Nygrens tid, då de inte delade hans åsikter.

Men jag tror att summan för att få samtliga Chefer att hålla käft stannade på ca fem miljoner.

Politiker, politiker...

 Arbetsmiljöverket  har särskilt granskat Sundbybergs Stad och framförallt  Moderaten  Josefin Malmqvists  "Social och arbetsmarknadsnämnd". De har haft nästan 50% personalomsättning och väldigt hög sjukfrånvaro, Moderaterna har gett avgångsvederlag till flera chefer som vägrat gå med på Moderaternas linje att sluta ge socialbidrag till behövande, därför att de inte vill se stans invånare gå under av fattigdom och misär.

Men det är klart - ska man pynta miljoner till all personal man förnedrar och kränker i Stadshuset, lär det ju fattas en del i Välfärdskassan.

Ja vi vet ju alla hur Moderaterna i Sumpan skryter om att vi som bor här är mindre "Bidragsberoende" än vi varit tidigare.

De glömmer att berätta att Sundbyberg ligger under den av Regeringen föreslagna riksnormen för Socialbidrag - vilket är det synnerligen blygsamma 3400:- i månaden för en vuxen EFTER att Hyra & El är betalt. Ni som brukar gapa om losers som bara lever på Soc - Skit ner er!

DET GÅR INTE ATT LEVA PÅ SOC!  De Grönblåa politikerna i Sumpan  glömmer också att berätta att vi som bor i Nogozonerna Rissne & Hallonbergen i många fall svälter. Hur våra liv ter sej är avhängigt av Svenska Kyrkans & Frälsningsarmens resurser och i den mån de finns -  generösa vänner och släktingar. Vänner som är personliga assistenter eller arbetar på Hemtjänsten berättar om gamla och sjuka som de tar med sej bröd, mjölk och smör till - därför att deras klienter långsamt dör av näringsbrist!

 Med tanke på de löner dessa stackars Slavar uppbär är det inget annat än skamligt att den så kallade Humanitära Staten Sverige - låter sitt eget folk svälta ihjäl! Sosseland - vad blev det av dej?

Gamla & sjuka får inte den vård som behövs och kanske har ni redan märkt det - det är inte bara Romerna som samlar burkar längre...

Dessutom finns fall där Josefin Malmqvist skrivit under LVU (Lagen Om Vård Av Unga) i Sumpan som bland annat lett till att en pappa begått självmord , att en Morfar som mot sin och mot barnens föräldrars vilja, fått ta hand om sina barnbarn och blivit så stressad  av uppdraget att han fick en hjärtattack och dog.

En Pappa som misshandlade sitt barn, anmälde barnets mamma till Socialtjänsten, varvid barnet LVU:ades  - FRÅN MAMMAN!

Maktmissbruk, vanvård, fattigdom, hybris, bygghysteri... Numera när någon frågar säger jag inte att jag är Svensk, jag skäms så ohyggligt över detta land!

Ytterst är det Kommunstyrelsens Ordförande som ansvarar för allt med arbetsmiljön i Sundbybergs Stadshus och för Sumpans invånares  välbefinnande. 

Moderaten Micke T Eriksson, knappt fyllda 30 och redan en fullfjädrad Psykopat och Puppet!


Annika Sundbaum-Melin

 

P.S  Jag vet det känns för djävla hopplöst! Men det finns Hopp! Att få skratta åt eländet piggar upp - kan tipsa om Filip Hammars film "TårtGeneralen" till exempel.

 Felix har många gånger satt lilla Köping på Världskartan! Han har en unik förmåga att se det Absurda i tillvaron och att se ALLA människor, också den vanliga Svennen, den Alkade, den knäppa, den vanliga, den dryga  - med  Värme och Kärlek! Köping hamnade i Guiness Rekordbok på grund av att den udda figuren Nisse P, såg till att man där bakade Världens längsta Smörgåstårta!

Tänk er detta Sumpanbor - om en enda man klarar det - borde väl vi  klara att stå enade mot Korrupta och Giriga Politiker!

Om inte för VÅR skull - så i alla fall för nästkommande generationer! SUMPAN FOREVER!


Källor: Sundbybergs Stads hemsida, Vi I Sundbyberg,  Mitt I Sundbyberg, samt MP Sundbybergs Facebooksida.
Tidigare inlägg om Slakten Av Välfärden & Allmännyttan i Sundbyberg finns på denna blogg: SumpanForever.bloggonline.se

 För mer information om Sundbybergs Lokalparti (SLP)

SLP 

"You May Shoot Me With Your Words, U May Cut Me Me With Your Eyes, U May Kill Me With Your Hatefullness, But Still, Like Air, I´ll Rise!

Maya Angelou


Man kan också läsa böcker av till ex Maya Angelou för att fly den bistra verkligheten eller lyssna på musik av artister som trots att Solidaritet numera bara är en Krog vid Stureplan, fortfarande står upp för den lilla människan. Trots att det kostar dem hat, hot & arbetslöshet...HEDERS!


Sanna Carlstedt "Solid & Arisk"  (Jag brukar lite skämtsamt kalla den Senil & Arisk):

Solid & Arisk 

Ken Ring "Ensamma mammor"


Bell Mothander "Gatuvåld"

GATUVÅLD

Kjell Höglund:

Man Vänjer Sej