Senil & Arisk Sanna Carlstdet 

BLÅ LINJEN ÄR RED FLAG ALERT 

Aftonbladet berättar att fyra tunnelbanestationer anses så farliga att de har en varningsmarkering för SLpersonal & ordningsvakter - de får inte ingripa utan polishandräckning.

Berätta något mer vi inte vet om vi som bor här? Och ni socialdemokrater, ni grönblåa politiker i Sumpan och hela landet. NI har skapat detta! Ni slaktar allmännyttan med hjälp av Hyresgästföreningen & Förvaltaren. Ni låtsas att underklassen inte existerar, att våra pensionärer inte svälter och att en extremt hög andel av alla gängvåldtäkter begås av Afghaner, Irakier & Somalier förnekar ni våldsamt.

Kvinnohat, människoförakt - allt tystas ner. För det drabbar ju inte era barn, era föräldrar och absolut inte era vänner!  Det är inte era döttrar som blir våldtagna. Inte era söner som blir skjutna i meningslösa gängkrig.

Jag kommer aldrig mer att rösta i hela mitt liv - en blankröst är allt som gäller för att visa mitt förakt!

Ni snackar så mycket skit om allas lika värde - fel - underklassen har inget värde. Eliten är inte rasistisk de hatar HELA underklassen lika mycket. Oavsett, kultur, kön, sexuell tillhörighet eller hudfärg.

Sverige är en elitistisk, totalitär, fascistisk NOGOZONE!


UR AFTONBLADET 3/6


Fyra stationer i Stockholms tunnelbanenät klassas som röda, vilket gör att ordningsvakter och biljettkontrollanter i vissa situationer bara får utföra sitt jobb där med polisstöd, skriver Svenska Dagbladet.

Stationerna är Rinkeby, Tensta, Rissne och Hjulsta.

– Det går inte att verka normalt på de här rödmärkta stationerna. Jag har aldrig fruktat för mitt liv, men har hamnat i situationer där den personliga säkerheten satts ur spel, säger en ordningsvakt till tidningen.

Enligt ordningsvakten kan man utföra vissa enklare situationer själv.

– Är det bara någon berusad som behöver avvisas behövs ingen polis, säger han.

Polisen har även fått skydda andra yrkesgrupper, som parkeringsvakter, i områdena.

Bedömningen för stationerna görs av lokaltrafikbolaget SL:s trygghetscentral i samverkan med polis, operatörer, biljettkontrollanter och ordningsvakter. Stationerna kan ha färgerna grönt för normalt säkerhetsläge, gult för förhöjt säkerhetsläge och rött för sällsynt säkerhetsläge.

Bedömningen är inte statisk och kan ändras, skriver SvD. Rinkeby och Tensta är konstant rödmarkerade, medan Rissne och Hjulsta då och då klassas som röda.

Enligt polisen är tunnelbanestationerna i området Järva platser där knarkaffärer förekommer.