VAR INTE RÄDD! RÄDDA RISSNE SUMPAN OCH "ORTEN" FRÅN DÅRARNA!

Alexander Milosevic  

Se politiker som spelare i ett fotbollslag  typ AIK.

Spelarna måste punktmarkeras -  inte för att de är bra - utan för att de är farliga och spelar hur fult som helst för att vinna!  

OM de gör mål är det bara en kick för deras ego  - inte för att det är bra för laget.

Politiker tjänar oftast mer pengar än fotbollsspelare,  men saknar finess, bollsinne, teknik,  spelskicklighet och laganda!

 De kör sitt eget race,  passar ingen och om någon spelare är i vägen blir det en rejäl tackling - men de får ingen avblåsning - inga varningar heller!

Trots att de ofta spelar fult och skadar sina med/motspelare i laget blir politiker nästan aldrig avstängda!

 

Martin Kayongo-Mutumba - legendarisk fotbollsspelare från Rinkeby!

Jag tror att när våra politiker och Hyresgästföreningen lät Ridvägen och Odalvägen i Rissne och oss hyresgäster få stanna hos Förvaltaren... gjorde det för att få tyst på oss "bråkstakar"!  

Våra lokalpolitiker har redan börjat bygga sönder cykelvägar, hus, ängar, fotbollsplaner, lekplatser, skogspartier, utflyktsplatser, promenadstråk...Man kan knappt utanför dörren utan att gå in i en grävskopa eller ramla ner i ett bygghål!

Moderaterna skryter om att vi i Sundbyberg får mindre i socialbidrag  men vissa i Rissne, Ör och Hallonbergen har knappt pengar till mat!

Jag känner både "vanliga" fattigpensionärer, barnfamiljer  och handikappade som inte klarar sej om inte deras personliga assistenter/hemtjänstpersonalen/anhöriga köper mat till dem.


De lokala politikernas planer för oss i Sumpan är som taget ur en skräckfilm från framtiden.

Vad som helst kan hända - när som helst - om vi inte fortsätter punktmarkera dem!  

Ta en titt in på Sundbybergs Stads hemsida - gå på möten i fullmäktige i Stadshuset.  Det kommer ge oss mardrömmar men - vi måste göra det!

Om vi som inte har så bra lön, är sjuka, arbetslösa eller inte bor i centrala Sumpan ska ha någonstans att bo även i framtiden!

KAMPEN FÖR ATT HA RÅD MED MAT OCH HYRA HAR JUST BÖRJAT!

 Rissnes egen nationalhjälte och legendariska fotbollsspelare heter Alexander Miloseciv! Jag vet inte men jag tror inte han lägger ut halvnakna selfies av sej själv på nätet, men vem vet?Många tjejer skulle uppskatta det i alla fall.

Men så länge får de nöja sej med  Kim Kardashian  och hennes gigantiska familj och bröst - väldigt många unga tjejer även i Sverige ser henne som ett föredöme och en ikon! De har väl sisådär 100 miljoner följare  gör en en sjukt populär TV-serie. Så vissa blir kända för att de är bra på någonting - som exempelvis fotboll!

Andra för att de plastikopererar sej till döds med alla miljoner de tjänar!Now Kris waiting for a new child with her happy (HIPHOPARTIST) Kanye West!


This is the future of hip hop says musicindustry the aracic lyrics is turnerad the other way - we all know what that means doesnt we? Sorry for my bad english se for yourself

 


 


Lil Uzi Vert has been described as a “the future of hip-hop”. Apparently, the future is extra satanic. His video XO Tour Llif3 is proof of it.

 


Warning: This article contains disturbing images. 

Say “Lil Uzi Vert” quickly a couple of times. Does it sound like Lil Lucifer? Well, that’s pretty much the point of this article. Thanks for tuning in and see you next time.

 Hip Hopens framtid 


Ja vad säger man - jag hoppas mina döttrar hellre kollar på fotboll än på The Kardashians!

 PORRIGA BILDER 


VY ÖVER RISSNE I FRAMTIDEN!

Så här ska Rissne se ut om Sumpanpolitikerna och Byggföretaget Balder själva får bestämma!

(OBS EJ SKÄMT ELLER BILD FRÅN KOMMANDE SCIENCEFICTIONFILM)

VI  VET JU OCKSÅ OCH FÅR INTE GLÖMMA att ordförande - Anders Gustafson -  i Lokala Hyresgästföreningens styrelse i Sundbyberg  - tillsammans med Moderaten Mikael T Eriksson -  gjorde allt de kunde för att sälja ut oss Rissnebor genom att bakom hyresgästernas ryggar skriva en "dementi".

( obs 1 "Dementin" finns att läsa i tidigare inlägg på bloggen obs 2 :GubbAnders har ingenting med Rissnes lokala hyresgästföreningsrepresentanter att göra - de är oskyldiga till hans och Mickes ondsinta planer)

I DETTA UPPROP HÅNADE han tillsammans med moderaten Micke T Eriksson oss hyresgäster som ville bo kvar hos Förvaltaren, och som var oroliga för att bli utsålda till privata byggföretag, få högre hyror och kanske förlora våra hem!  


 


 

BILDEN NEDAN: KOMMUNALRÅDSMICKE MED TVÅ HERRAR FRÅN HYRESGÄSTFÖRENINGEN.  BILDEN MÅSTE VARA TAGEN i SMYG ELLER UNDER PISTOLHOT. MODERATMICKE AVSKYR NÄMLIGEN DENNA "SOSSEFÖRENING"!!

Från vänster:  Simon Safari, regionsordförande i Hyresgästföreningen Stockholm,  Mikael T. Eriksson (M) Kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande -  skriver i ett meddelande till mej att han ALDRIG skulle samarbeta med Hyresgästföreningen eftersom de är, citat: "En lobbyorganisation för sossarna".  Micke T är alltså smått korkad i sina försök att vara politisk strategisk. En borgarbracka som är sämre än Löfven  på att hyckla om underklassen och sämre än hyresgästföreningen på att hyckla om värdet av kommunalägd allmännytta. Längst till höger i bild då alltså Anders Gustafson, ordf. i SBG:S lokala hyresgästförening . Känner inte till Anders Gustafson IQ -  eller om han kan räkna upp till hundra  - men att han är en perfekt marionett/manet står helt klart.

  

 Livlös man hänger från lyftkran i Rissne

"SÅ MÅNGA HÖGA/FULA/DYRA/MÄNNISKOR SOM MÖJLIGT!  

SÅ FÅ FATTIGA/SVARTSKALLAR/WHITETRASH SOM MÖJLIGT

SÅ LITE GRÖNT/NATUR SOM MÖJLIGT!"

Detta är vad Sumpans politiker egentligen säger när de pratar om sitt djävla "Rekordbyggande"

DÖD MAN RISSNE 

 

Ken Ring kommer från början från Hässelby men har hängt mycket i Rissne. Vi som bor här ÄLSKAR hans musik! En av många favoriter vi Rissnebor kan tipsa om är "Människor som ingen vill se" - finns på Spotify.  Låten är skriven i original av Bo Kaspers Orkester. Ken gör en otroligt stark version av den - från början i TV:s "Så mycket bättre".

 

"Är ledaren rättvis, klok,  tar initiativ samt visar omsorg om sin underordnade följer flocken gärna efter. En aggressiv/lynnig ledare kommer däremot inte att ha så många anhängare . Att vara en bra ledare är inte så enkelt som att bestämma över och kräva lydnad av sina underordnade. Man måste förtjäna sin plats annars blir man avsatt." UR: FAKTA OM HUNDEN  GÄLLER EJ FÄHUNDAR OCH POLITIKER !

 Det Micke och Anders ljög ihop i denna så kallade dementi som de sedan satte upp i portar i hela Rissne (under Hyresgästföreningens vinjett) hade ingenting med själva utförsäljningen av våra gårdar att göra. Eller med eventuella seriösa byggföretag som är inblandade i tävlingen om hur Rissne Centrum ska se ut.


 

Den här mannen har plågat sin surrogatmamma lite extra - bara för att han kan!!! Coolt va? Han och hans miljadrdärsnubbe väntar tvillingar! De ska ha varsitt barn! Härliga tider måste varit lite komplicerat och ganska smärtsamt? Huvudsaken är väl att alla rika kan köpa en livmoder närhelstde vill? Gay eller Hetero!!! Så ungen slipper träffa morsan menar jag, mammor är ju jobigga!


Ljuger maktens män och kvinnor för att det är det enda de kan göra eftersom inga av deras planer för landet och folket är genomförbara? Kanske hittar de på spännande saker om sej själva och sin politik för att få kärlek och uppskattning ungefär som små barn gör?  

 

Eller tycker de att deras liv är så trist och grått att de måste "hittepå" glitter och glamour? Fantiserar de och dagdrömmer de om små små städer som ska ha en miljon invånare - eller att de själva ska bli drottningar och få hela kungariket Sundbyberg?  Kanske har de händerna under täcket i uppriktig glädje och upphetsning av tanken på alla pengar de ska tjäna och alla utmärkelser de ska få: årets bästa stad, årets mest inkomstbringande kommun, årets superkommun, årets rekordbyggekommun....

Varför Micke T och A.G ville sätta sej på oss hyresgäster, spotta på oss, förminska oss och idiotförklara oss med hjälp av härskarteknik (lustigt när man tänker efter - är det inom något område maktens män ofta har spetskompetens så är det just inom denna teknik) ska vi inte spekulera i.

 


Men ANLEDNINGEN till att de spred en massa lögner var för att skapa kaos, splittring, rädsla, bråk osv mellan oss grannar i Rissne, mellan lokala hyresgästföreningens aktiva, bland kundvärdar och andra anställda hos Förvaltaren och i Sundbybergs stad och andra Sumpanbor. Så upptagna  var  vi av att bråka MED varandra att vi inte ens märkte att planerna för utförsäljningen av Ridvägen 11-15 och Odalvägen 6-18 gick vidare med stormsteg.

 Svaga grupper ställs mot varandra 

 
Så nu när vi ska fira delseger tillsammans med Rissnes lokala hyresgästförening, kundvärdar hos Förvaltaren och med Vänsterpartiet i Sumpan  - för att de alla hjälpt oss i kampen om att få fortsätta vara hyresgäster hos Förvaltaren.  Och för att vi gillar dem!

Då kräver vi att Quislingen Anders Gustafson från LHF är på plats.  Han ska inte bara be oss grannar och sina hårt arbetande kolleger i Rissnes lokala hyresgästförening  om ursäkt ....

  ....Rissnebor och/ eller medlemmar i Hyresgästföreningen kräver också att Anders Gustafson omedelbart  lämnar sin post - han får gärna ta kommunalrådet Micke T Eriksson med sej! De har båda trampat på oss Sumpanbor som de har i uppdrag att ta hand om!


 På denna bild på av Sumpans fullmäktigetoppar har Micke T Eriksson sällskap av Miljöpartiets Siyamak Sajadian (längst till vänster) . Siyamak är kommunalråd och kommunstyrelsens förste vice ordförande som sålt både sej och sina och sina ideal, vägrar samarbete med  sossarna -  en perfekt politisk marionett under parollen: "Makten framförallt".  I mitten står Centerpartiets Stefan Bergström (Det sägs att en gång i tiden värnade Centerpartiet om miljön - jag tror att det är en gammal skröna för  Stefan, liksom de andra i kommunalfullmäktige jobbar ju stenhårt hårt för att bygga bort varje grön plätt i Sundbyberg!

På denna bild på av Sumpans fullmäktigetoppar har Micke T Eriksson sällskap av Miljöpartiets Siyamak Sajadian (längst till vänster) och Centerns Stefan Bergström ...oj nu blev det fel! Det är ju Gamarna i Djungelboken ju!

Stefan tycker att Annie Lööf är Sveriges sexigaste kvinna!

Trist för Stefan Bergström men Annie Lööf anser att storleken på såväl inkomster som annat har stor betydelse. Hon har lämnat detta med töntar, lokalpolitiska småpåvar och bonnläppar bakom sej - de har för henne numera liten eller ringa betydelse....

Lessen Stefan - numera slåss Annie Lööf mest mot flygskatten som hade sparat miljön, eller tar hon selfies  med säkerhetspolisen, eller jobbar på att  ärkerivalen Anna Kinberg Batra ska ge upp karriären. Allas blickar ska  falla just på Annie själv.  Vad kallas det - narcissism kanske?  Vill du verkligen ha en sådan självupptagen kvinna Stefan? Dessutom ryktas det att hon går igång på män i uniform...

Annie Lööf gillar riktiga machokarlar - man är du Stefan Bergström  - men macho, nja...

Att lokala Hyresgästföreningen i Sundbyberg har en styrelseordförande som kallar de personer han har i uppdrag att företräda för flummiga och att han inte ens låtsas att han bryr sej om sina medlemmar, är illa nog. Det förtar så att säga lite av festämningen här på Ridvägen och Odalvägen! Att en moderat politiker gör så är liksom mer förväntat .

Foto taget utanför Rissneskolan på  Micke T Eriksson (där han som vanligt ter sej liten och fjantig  bredvid  den rakryggade och starka  Anna Kinberg Batra ). Detta var innan Micke och hans partivänner stack kniven i ryggen på Anna och tvingade henne att avgå.

Anders Gustafson är en person som dessutom, tvärtemot vad Hyresgästföreningen säger sej stå för, VILL att privata byggföretag ska köpa upp allmännyttan i Sundbyberg (Precis som sin kompis Micke T alltså) Och DET är inget mindre än en skandal! 
En sådan person har inget i en Hyresgästförening att göra!

Men Anders deppa inte ihop när hyresgästföreningen sparkar ut dej!Jag tror att du  -  med ditt bristande omdöme - ditt sug efter makt och pengar  -  din manetliknande ryggrad och det behov du har av att sparka  neråt -  har allt som krävs för en lyckad politisk karriär! Om du satsar på politiken -  be några Sumpanpolitiker -  eller varför inte Förbundschefen i Hyresgästföreningen/scouten Jonas Nygren lära dej allt de kan! 

  "Det lär väl gå ganska fort", som pantern  Bagheera svarar björnen Baloo när han säger att han ska lära pojken Mowgli allt han kan...( I filmen "Djungelboken")

Tecknad  film som i originalversion gjordes av Walt Disney 1967. Filmen bygger på Rudyard Kiplings noveller med samma namn.

 

 Jonas Nygren och Mona Sahlin när de kuckelurade om hur de skulle tvinga Håkan Juholt att avgå som partiledare.  Nygren är idag förbundsordförande  i  Hyresgästföreningen - bland mycket annat.  Han  meddelade mej via Twitter att han inte hade en ANING om att Ridvägen och Odalvägen skulle säljas ut.  Han tänkte nog  inte på det...

 


Här ger Sahlin Judaskramen till Juholt

Men säger vän av ordning -  sosse som sosse  - alla  politiker är väl samma skrot och korn - lögnaktiga svekfulla och maktfullkomliga?

Skillnaden mellan partiledarna Mona Sahlin och Håkan Juholt? När Sahlin gick på  Pridefestivaler, minglade på mellofester, filmvisningar och kindpussades med festarrangören Micael Bindefeld på hans kändisfester/privata fester i High Society, då drack Håkan Juholt kaffe i arbetarkommuner och samtalade med folket../ lindelof.nu/

  

Mona Sahlin gillar Pridefester - det gör förskolebarn också!

När man börjar  inse vidden av vad som rör sej i våra (lokala) politikers (sjuka) skallar är det lätt att deppa ihop och fundera på att skjuta sej eller något (men med min brist på tur vore självmord bara en övergående lösning).  Jag vill inte bo kvar i Sumpan när varenda buske eller gräsplätt är borttagen till förmån för "rekordbyggandet".  Jag kommer absolut inte ha råd med det heller. Så om inte Bert Karlsson startar camping vid Lötsjön så  kanske jag måste börja fundera på alternativa platser att bo på - istället för att hoppa från några av de två gigantiska byggkranarna som står här i Rissne? 

Sveriges politiker verkar alla ha förlorat kontakten med verkligheten OCH gräsrötterna (i dubbel mening) -  så exempelvis Ånge är heller inget alternativ.

Kan någon tipsa om någon trevlig rysk småstad dit man kan söka asyl ? I jämförelse med våra svenska politikers brist på lagspel,  kompetens, empati och omsorg om de svagaste  i samhället - så verkar Putin vara en riktig hedersknyffel. 

Ur bildtext Helena Palena Wordpress: Som barn lärde man sig hata Sovjet och älska Amerika. Idag är det annorlunda. Nu är jag rädd för USA och håller på Putin och Ryssland. Vilka är det som startar och krigar över hela världen? INTE Ryssland.

Jag kan stå ut med att våra politiker, makteliten, de rika, de kända och våra så kallade  "förebilder" är korrupta och maktlystna och söker krossa välfärden för de som redan har det sämst.  Men när de GÖR PRECIS VAD SOM HELST för att det gynnar deras egen agenda, få billig arbetskraft, billigt sex, gör karriär på andras bekostnad , för att få "äga" ett eget  barn osv för att fylla sin plånbok eller öka sin makt/berömmelse så är de ju bara psykopater .

 KANSKE BARA hjärntvättade marionetter som täcker upp för sina mer mäktiga vänners sjuka handlingar. 
En del horar utan att veta om det - det är lätt hänt för en blåögd, blond och godtrogen svensk som i grunden är snäll, naiv och tror att alla människor vill väl.

 


Jag skiter i om eliten lobbar för könsbyten, tycker att man ska tillåta nekrofili,  månggifte och djursex,  eller om de vill kalla någon hen , hon eller "det".  

MEN LÄMNA FÖR FAN VÅRA BARN UTANFÖR ER SJUKA VÄRLD!

  Brangelinas dotter älskar kostymer och vill bli kallad John!

Angelina Jolie och Brad Pitts dotter Shiloh Jolie-Pitt är bara 8 år gammal men är redan modemedveten och bestämd vad gäller sina klädval. Shiloh, som föredrar att kallas för John och  har redan utvecklat en egen androgyn stil  hon stolt visade upp när familjen besökte premiären av filmen ”Unbroken

ANNARS FÅR DE GÄRNA HBTQ-certifiera sin mormor om de vill - eller pappa - farmor? Lite förvirrande men det är kanske vad familjen Kardashian just har gjort? Berätta ni som vet!

 KIM KARDASHIAN OCH MAKEN KANYE WEST - CATILYNS/BRUCE BONUSDOTTER?

Då borde ju rimligen Bruce/Catilyn vara farmor/farfar what ever till lille North. Kris och Caitlyns döttrar är de yngsta i klanen Kardashian även om de lystrar till efternamnet Jenner. Tillsammans har de 50 miljoner följare på sociala medier. Det verkar dock inte som om familjen Kardashian mobbat ut Bruce/Catilyn  bara för att hon vgille bli tant - för jag läste i en tidning att Kim bjudit in henom för att fira fars/mors/dets dag. Jag blev så lättad och känner att jag kan sova gott inatt också! 

BRUCE JENNER  framstående idrottsman och OS-guldmedaljör i tiokamp 1976. GOES CAITLYN 

Bildtext Hänt Extra: I sitt liv som Bruce Jenner var hon en framstående idrottsman och OS-guldmedaljör i tiokamp 1976. Hon har varit gift tre gånger. Äktenskapet med Kris var det senaste och höll åren 1991-2013. Tillsammans har de döttrarna Kendall, 19, och Kylie, 17. I sitt andra äktenskap fick Caitlyn barnen Brandon Jenner, 34, och Brody Jenner, 31, som man också har kunnat se i tv-showen. Caitlyn har även sonen Burton och dottern Cassandra från sitt första äktenskap. Men eftersom de inte figurerar i serien om Kardahsian så, tja, existerar de inte. 

Nu är är snart alla skolor, dagis, simhallar, fritids, äldreboenden och kyrkor - allt som går i Sumpan och Sverige HBTQcertifierat! Vi kan andas ut! Äntligen rättvisa! 

  

Är det någon som vet vad ett HBTQCertifikat betyder förresten? 

Att man kan skita på en  toalett med en bild av Kalle Anka på dörren? 

Hen har ju varken snopp eller snippa.  Dax döpa henom till Kalle Anki. 

Rätt ska vara rätt!

 


SÅ SAMMANFATTNINGSVIS: För mej får också du sälja din själ till Fan, Kalle Anka, Kungen, Axelsson, Laden, Trump, Obama, Bindefeld, Bonnier, Hitler, Gud, Bodström, Allah, MERKEL, Ramberg, Heckscher, Jolie, Bildt, Erdoğan, Eliasson, Hildebrand/ Åkerlund/Lettström... eller vilken slags hornprydd bagge du nu föredrar  att tillbe!

MEN! Du får INTE göra det om det innebär att du förstör miljön och plågar djur, eller om du kliver över fattiga, gamla, barn, sjuka och andra utsatta medmänniskors lik!

 


 DAGENS OFFER ÄR MORGONDAGENS MONSTER!

Andrew Vachss - Amerikansk jurist barnrättskämpe m.m har myntat det berömda: "Dagens offer är morgondagens monster" 

 Så även om vi på 2000-talet är inne i en tidsera då man helst ska var kall och ego, sköta sej själv och skita i andra - ha sex med allt som rör sej  i den sexuella frigörelsens namn -  inte veta vilket kön man har eller knappt vad man  heter eller vilket land man kommer ifrån, vara troslös (i dubbelmärkelse), statslös, hemlös....Du ska banta/träna dej till döds (gärna i TV) eller göra en strålande karriär och tjänar monkeybusinesspengar.

 


Du ska  fixa magrutor eller större bröst för att få en efterlängtad plats i Paradise Hotel,  bli modell/tillhöra Kungens innersta krets/gifta dej rikt och helst ha Kardashians som Ikoner - och Svensk Damtidning eller "Hänt Bild" som enda tidningar .

  


Din missriktade ilska, bitterhet och sorg  över hur djävla jobbigt det är att ständigt via smartphonen behöva jämföra sig med snygga tjejer med jättebröst, jätterumpor och ingen midja/män med muskler/magrutor/stor penis osv, drabbar ofta dina närmaste släktingar och vänner, som kanske älskar dej på riktigt - att bryta nära vänskapskontakter hör till. Att helt  bli sedd och se sej själv som objekt blir vardag och en fruktansvärd press många skär sej, tar livet av sej, har panikångest eller missbrukar allt från till sex narkotika träning och mat.

 

Tonåringar, bekräftelsebehov Internet 


 Men om vi (medan vi sätter på lösögonfransarna och sprutar in lite mer Botox i läpparna, eller sliter häcken av oss med låglönejobb för att familjen ska överleva, trycker i oss  antidepressiva för vi är så deppiga eller super ner oss för att stå ut med våra trista liv)

Om vi kunde orka tänka bara en liten stund på barnen.


Om vi använder världens barn  och unga - som ägodelar - sexleksaker - mördar dem i krig - utnyttjar dem i slavarbete - tvingar dem att bli soldater/på flykt/utvisar deras föräldrar/tar deras mamma/pappa ifrån dem/misshandlar dem... 

DÅ FÅR  VI SKYLLA OSS SJÄLVA OM VI SKAPAR EN VÄRLD AV MONSTER!