Förra veckan knivmördades en ung kvinna i Hallonbergen - ett av Sundbybergs två "Nogozoner " - Rissne ingår också. Bra jobbat politiker TVÅ områden i Sveriges till ytan minsta stad.

Det var det sjätte mordet i Rissne och Hallonbergen på drygt två år  och den andra kvinnan.

För ungefär två år sedan slaktades en man och en kvinna med kniv just i Hallonbergen. Två pojkar gick till skolan på morgonen. Några timmar senare var de föräldralösa. De är båda svårt traumatiserade.

Vad gör Sumpans politiker åt det? De bygger så man knappt kan röra sej längre utan att hamna i ett grävhål eller krocka med grävmaskiner eller lyftkranar. Stänger fritidsgårdar och låter välfärden och skolan gå på knäna.

De bygger för eliten, en knappt fjärdedel är hyreslägenheter och 40 kvadrat i nybygget vid gamla kommunhuset i Rissne kostar nästan 8000 kronor i månaden.

Det talas mycket om hur många invandrare vi ska ta in i Sverige. Och sossarna inser väl att de knappast vinner valet i höst om de inte har tacksamma nyanlända som röstar på dem. Vi borde ändra på frågan - hur tar vi hand om dem som lyckats ta sig hit? Och vad händer med alla flickor? Vi har en gigantiskt överskott på män i Sverige vilket är livsfarligt, något som Kina vet allt om.

Allt är bara politiskt spel för gallerierna. Svenskarna vill INTE ha 9000 afghanska män i Sverige utan asyl och med trolig ålder 25-40 år. Hur man som sossarna ena sidan säljer ut sej till Annie Lööf i Centerpartiet medan man senare förhindrar anhörigínvandring är bara pinsamt. 

Och sanningen är att de som kommer hit, behandlas som skit när den magiska gränsen två år - har uppnåtts.Ta med ena handen - slå med den andra kan det kallas.

Som jag tidigare nämnt mina Syriska grannar en flerbarnsfamilj MED asyl skulle vräkas - (tack och lov verkar  det hotet vara borta nu) och känner ni till att om du har EN förälder född utanför EU - så får du inte studera om du inte bekostar det själv.

 Jag har en ung kvinna i huset som är född i Sverige - men det är inte hennes pappa. Därför har hennes gymnasieskola tvingats betala hennes högskolestudier. Diana som studerar på komvux har fått sin utbildning betald av sin grundskola. Vill du inte bli slav i något vansinnigt #Hittepåjobb och inte har pengar så dra åt helvete!

Det handlar INTE  om rasism! - eliten bryr sej inte om kön, kultur, religion, sexuell läggning eller hudfärg. De hatar HELA underklassen lika mycket (och allra mest hatar de romer och kvinnor) vilket betyder att har du pengar så kommer du att klara dej - oavsett HUR du tjänat pengarna. Högst uppsatta kriminella bor flott i samhällets nogozoner - tillsammans med de som jobbat ihop en bra lön.

Det som den svenska regeringen så gärna vill säga att vi skulle vara  en humanitär välfärdsstat är bara ren bullshit!

Välfärdslandet Sverige är en humanitär, totalitär, odemokratisk  NOGOZONE -  styrd av eliten och fake news media. Som vill att vi ska vara rädda för ryssen. Så patetiskt!

Vladimir Putin känns för ögonblicket som den enda som kan rädda landet från en humanitär, långt gången härdsmälta. Och hur mycket betalar hyresgästföreningen och den blågröna röran i Sundbybergs Stadshus för att INTE "Uppdrag Granskning" ska gräva i landets kanske mest korrupta stad?

En sak är säker - jag kommer aldrig rösta mer i hela mitt liv - och jag säger på fullaste allvar till världens flyktingar - kom inte hit - ni blir behandlade som kvinnor eller romer - om ni inte råkar komma från ett rikt land!

Women and children with zero fucks to give! RISE!

RISE WOMEN & CHILDREN 

Senil & Arisk 

NUMBER OF THE BEAST